Mesajul unui proprietar de hotel și restaurant din Ploiești, în plină criză: "Când nu mai pot, murim cu toții!"

Mesajul unui proprietar de hotel și restaurant din Ploiești, în plină criză: "Când nu mai pot, murim cu toții!"
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Hotelurile și restaurantele sunt printre primele afaceri care resimt impactul economic al crizei declanșate de epidemia de coronavirus.

Proprietarul hotelului și al restaurantului Best, Alexandru Crîngu, a publicat, pe Facebook, un mesaj adresat angajaților săi și care reprezintă, totodată, un semnal de alarmă cu privire la efectele pe care epidemia le are, deja, în plan economic.

"Industria noastră este în colaps! Am hotelul gol, restaurantul gol! În ultimele zile am vorbit cu mulți colegi de breaslă, invariabil toți întrebau ce este de făcut! Nu știu ce este de făcut, dar știu sigur ce este de nefăcut! Toți îmi ziceau că primă măsura este să renunțe la oameni, neavând din ce să-i plătească! Logic! Dar nu moral! Am clădit Best-ul cu investiții constante (nu cu profit dus acasă), și cu Oamenii mei! Doar pentru că nu o să mai am profit o perioadă trebuie să renunț la ei? I-am întrebat ce fac dacă nu le dau salariul 2 luni, murim au zis! Nu sunt criminal! Petrec mai mult timp cu ei decât acasă, deci și ei sunt familia mea! Întotdeauna am grijă de familia mea! Cât voi putea. Când nu mai pot, murim cu toții!" a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Măsuri au fost anunțate, deja, de mai multe localuri din Prahova. În unele cazuri, proprietarii au decis suspendarea activității și, potrivit informațiilor care circulă printre angajații din branșă, urmează ca și alții să ia aceeași decizie.

În contextul economiei, și cele două mall-uri din Ploiești vor lucra după un program redus la numai opt ore.

Sursa foto: Facebook

 

 

Image