Mobilizare în HoReCa, la Ploiești! Reprezentanții restaurantelor își fac propria asociație care să le reprezinte interesele, în contextul crizei Covid

Mobilizare în HoReCa, la Ploiești! Reprezentanții restaurantelor își fac propria asociație care să le reprezinte interesele, în contextul crizei Covid
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Până nu demult concurenți direcți și motivați să atragă, fiecare, un număr cât mai mare de clienți, patronii restaurantelor din Ploiești s-au schimbat radical pe fondul provocărilor aduse de pandemia care a lovit crunt sectorul HoReCa. Acum, scopul comun este să supraviețuiască acestei perioade. Un prim pas a fost făcut joi, când deținătorii de afaceri locale în acest sector au decis să bună bazele unei asociații care să le reprezinte mai bine interesele, în contextul actual.

Anunțul a fost făcut de Alexandru Crîngu, patronul restaurantului Best, care a și explicat cum a luat naștere această inițiativă prezentând, totodată, pe scurt, ce urmărește ea.

"La inițiativa unui coleg , la Best a avut loc o întâlnire a proprietarilor de restaurante din Ploiești! Cred că au fost invitați toți, au participat majoritatea, logic fără multinaționale, doar afaceri locale! Am hotărât constituirea unei asociații care să reprezinte vocea a peste 1.000 oameni care lucrează în branșă! Suntem conștienți că toate deciziile se iau la nivel național, dar suntem siguri că dialogul cu autoritățile locale poate aduce un plus companiilor și salariaților noștri! Referitor la întâlnire  apreciez deschiderea totală a participanților și sper să ne ținem de cuvânt, să ne sprijinim reciproc, să facem schimb de experiență, să găsim soluțiile potrivite pentru a depăși perioada actuală!" a transmis Alexandru Crîngu.

 

Image